Afiliat a junts docents de religió - junts


Contacte
Vaya al Contenido


Afilia't al nostre sindicat,  
Junts ho aconseguirem!

JUNTS ha estat una eina molt eficaç en la defensa dels drets laborals del nostre col·lectiu. Hem estat els/les artífexs d’un procés de dignificació laboral extraordinari. Sense el nostre sindicat no seríem on som.

Cal vetllar per mantenir tot el que tan laboriosament hem assolit al llarg de molts anys de ferm compromís i treball. Per fer-ho, el repte més gran que ara se’ns presenta, és la defensa de la nostra professió i amb ella la d’una determinada manera de concebre l’educació en l’àmbit escolar. Aquella que promou la formació integral de la persona.


PER QUÈ ÉS IMPORTANT?

Rebràs INFORMACIÓ i podràs participar de les Assemblees on dones la teva opinió i on es decideixen les actuacions.
 
 
 Tindàs ASSESSORAMENT pedagògic i laboral, personalitzat, i gratuït.
 
 
 Podràs inscriure’t durant tot l’any escolar (Setembre-Juliol) gratuïtament o a un preu reduit a tota la FORMACIÓ que oferim des de JUNTS i és reconeguda pel Departament d’Educació.
 
 
 Tindràs la TRANQUIL·LITAT i la SEGURETAT que sempre rebràs ajuda PERSONALITZADA per a qualsevol conflicte que et puguis trobar.
 
 
 Et SOLIDARITZES amb els/les companys/es que tenen conflictes i dones l’oportunitat que des del Sindicat els/les acompanyem perquè mantinguin i millorin dels seves condicions del seu lloc de trebal.
 
 
 Sentiràs la satisfacció de formar part d’un COL·LECTIU que defensa les classes de religió als centres públics i es preocupa del/la treballador/a amb una dedicació plena i vocacional, i tenint molt clar que la nostra manera de treballar sempre és DIALOGANT amb les altres forces sindicals, amb l’administració, el govern i amb l’Església.

 
Què ens diferència dels altres sindicats?

La nostra lluita és contundent i ferma, com tothom us pot dir. Però hi ha moltes maneres de treballar, i la nostra sempre ha estat d’un gran RESPECTE i creant moments per al DIÀLEG perquè creiem fermament que així podem avançar. És un estil de fer que ens dóna una qüalitat humana com a col·lectiu. Només cal que mireu el tipus de comunicats que fem. Les informacions que us donem i que publiquem sempre han estat i tenen un llenguatge de respecte. Per a nosaltres és important dialogar, poder arribar a conscensos, poder treballar amb la màxima sintonia perquè les maneres de fer ens defineixen.
 
Si penses igual que nosaltres, no ho dubtis, és el moment!
AFILIA’T per només 60€ a l’any, desgravables a hisenda.

PERQUÈ... Només JUNTS ho aconseguirem!


QUÈ CAL FER?
Regreso al contenido